Aturada dels trens a Mataró. Foto: Comitè de Defensa de la República
Aturada dels trens a Mataró. Foto: Comitè de Defensa de la República

Talls a Rodalies per la presència de manifestants a la via a Mataró

Les accions per la vaga d'aquest 8 de novembre han començat a primera hora amb afectacions a la circulació de la línia R1 i a diverses carreteres

Un grup de manifestants ha tallat aquest matí la línia R1 de Rodalies al seu pas per l'estació de Mataró. La presència de persones es deu a les accions a favor de la vaga general convocada per a la jornada d'avui, 8 de novembre. Segons ha informat la companyia, a l'alçada de Mataró (R1) alguns manifestants han accedit a la via quan passaven pocs minuts de les set del matí i han obligat a interrompre el servei.

Alguns manifestants han accedit a la via quan passaven pocs minuts de les set del matí i han obligat a interrompre el servei

També hi ha afectacions a les línies R3 i R4 amb talls a l'alçada de Montcada Bifurcació. També a l'R4, el servei ha quedat interromput a Sant Vicenç de Castellet per una manifestació, que ha començat poc després de les sis i s'ha allargat una hora. Per últim, l'R16 també està tallada a Ulldecona.

Serveis mínims

El decret de serveis mínims de la Generalitat de Catalunya per a la vaga d'aquest dimecres preveu un 33% del servei a Rodalies Renfe, tot i que la companyia va informar a través de Twitter que preveu "servei habitual", si bé es podrien produir "afectacions". Pel que fa els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, no hi ha servei entre Sarrià i Terrassa Nacions i Sabadell Parc del Nord per presència de manifestants a l'estació de Sant Cugat del Vallès. Els serveis mínims preveuen un 50% en hores punta (6.30h a 9.30h i de les 17.00h a les 20.00h) i un 25% en hores vall.

Talls a les carreteres

D'altra banda, la circulació en vehicle per les carreteres també està sent molt complicada aquest matí a causa dels diversos talls provocats per vaguistes. Al Maresme s'han centralitzat a diversos punts de l'N-II a l'alçada de Vilassar de Mar, i també hi ha talls a la C-32 al Baix Maresme.

La Inersindical-CSC ha convocat una vaga general per aquest 8 de novembre. Les organitzacions sobiranistes s'hi han adherit per exigir la llibertat del presos polítics, els membres del Govern català, empresonats després de la declaració d'independència.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive