-
-

Susana Díaz presenta el seu projecte pel PSOE a Mataró

Aquest divendres a la seu del PSC del Maresme.

Susana Díaz, presidenta de la Junta de Andalucía i candidata a secretària general del PSOE, visita aquest divendres a la tarda la seu del PSC al Maresme per presentar el seu projecte de partit. La cita, que serà a les 19h per a militants i simpatitzants del partit socialista a la comarca, se celebra sota el lema 'Catalunya amb Susana'. Díaz s'enfronta a l'ex Secretari General, Pedro Sánchez, i a Patxi López per liderar el partit.

La dirigent andalusa aterra a un territori poc propici per la seva candidatura. Pedro Sánchez va arrasar en número d'avals al Maresme (6.058) respecte la seva principal rival, que va preferir no donar dades de Catalunya, mentre que Patxi López va aconseguir uns 500 suports en total a la comarca.

Acte de suport a Pedro Sánchez

D'altra banda, dimarts a les 18h a la seu de la Federació es farà un acte de suport a Pedro Sánchez, que no vindrà a la ciutat però que té els seus simpatitzants. Cristina Narbona, Joan Rangel, Sònia Moraleda, Conxita Campoy, Joan Antoni Baron, Dani Meroño i Alícia Romero participaran a l'acte.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive