Membres de la nova junta. Foto: SCC
Membres de la nova junta. Foto: SCC

Societat Civil Catalana renova junta al Maresme, on compta amb més de 600 membres

L'entitat es marca com a objectiu "desprocessar Catalunya" i assegura que "no tenim pressupost per banderes ni creus a les platges"

Societat Civil Catalana del Maresme (SCC) ha renovat la seva junta. Estela Guerrero, veïna de Sant Vicenç de Montalt, ha estat escollida nova presidenta, al costat d'un equip amb set membres mes. Actualment SCC compta amb més de 600 membres maresmencs. La junta directiva compta amb tres vicepresidències que estan representades per membres del PSC, Ciutadans i PP de la comarca, segons informa l'entitat en una nota de prmsa. 

El seu objectiu, segons anuncien és "desprocessar Catalunya eixamplant una majoria social de maresmencs i maresmenques  que entenem que el procés d’independència de Catalunya ha estat un error descomunal des del punt de vista social i econòmic”. Segons Guerrero, “SCC-Maresme no penjarem cap bandera enlloc, no tenim pressupost ni per pancartes ni per banderes, ni per creus a les platges ni embruterem els pobles amb pintades,  som gent de llibertat i de respecte per allò que és públic i de tothom”.

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive