Imatge d'una pancarta retirada per Segadors del Maresme
Imatge d'una pancarta retirada per Segadors del Maresme

Segadors del Maresme es desvincula de la retirada de les pancartes d'ERC

Els republicans van acusar el col·lectiu d'haver tret dels carres de Mataró tres pancartes de l-1'O que havien penjat amb permís municipal

ERC va denunciar a la Policia Local la retirada de tres pancartes que el partit havia penjat el passat 27 de setembre per commemorar l'aniversari del referèndum de l'1 d'Octubre. Quelcom que va realitzar amb permís municipal, motiu pel qual el partit va presentar denúncia quan va veure que van ser retirades de l'espai públic. Els republicans van acusar Segadors del Maresme, el col·lectiu que des de fa mesos treu dels carrers de la comarca llaços grocs i altra simbologia independentista i de denúncia de l'existència de presos polítics a l'Estat. 

Segadors del Maresme ha respost que ells no tenen a veure amb la retirada de les pancartes. Segons expliquen, ERC els va acusar d'aquests fets aportant com a prova la imatge de portada de la pàgina de Facebook del col·lectiu. El portaveu de Segadors del Maresme, Jose Casado, assegura que la imatge es va pujar el 28 d'agost, un mes abans de la col·locació de les citades pancartes. 


 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive