Jaume Durall, Sarai Martínez, Hèctor Xaubet
Jaume Durall, Sarai Martínez, Hèctor Xaubet

Sarai Martínez deixa de ser regidora de VOLEMataró

Passarà a ser regidora no adscrita i deixa Montse Moron com a única representant del partit, que el 2015 va aconseguir tres regidores

La fins ara regidora de VOLEMataró, Sarai Martínez, abandonarà el grup municipal del partit i passarà a ser regidora no adscrita. Així ho va anunciar ahir dilluns en una roda de premsa on va estar acompanyada pel Cercle de Podem Mataró, Hèctor Xaubet, i el secretari d’Organització de Podem Catalunya, Jaume Durall. Martínez atribueix la decisió al "canvi de rumb" del partit mataroní, representant de Podem a la ciutat. Davant d'això, VOLEMataró estarà representada tan sols per Montse Moron, després d'haver obtingut tres regidores a les municipals del 2015. Uns mesos després de les eleccions va abandonar el grup Anna Caballero per discrepàncies amb Moron. Ara se li unirà Martínez com a regidora no adscrita. 

"Amb els anys s’ha vist que la trajectòria de VOLEMataró no ha seguit la mateixa trajectòria que la de PODEM, el partit que li va donar vida", afirmen des de Podem en una nota de premsa. "Ni Podem és Volem, ni Volem és Podem", va apuntar Xaubet. Les discrepàncies entre Martínez i Moron han estat clares en els darrers mesos, en especial en qüestions vinculades al procés independentista. Des de Podem aposten, de cara a les eleccions de 2019, per una candidatura de confluència d'esquerres, seguint l'exemple d'ajuntaments del canvi com Badalona o Barcelona. 

En una entrevista amb El Periódico, Sarai Martinez afirma que els problemes van arribar quan Moron va pretendre inscriure VoleMataró com a partit, independent de Podem. "Ja vaig dir que no podia estar en dos llocs a l'hora, em sento de Podem i a dia d'avui crec en Podem com a eina de canvi", afirma. 

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive