Puigdemont, signant el llibre d'honor. Foto: Ajuntament de Mataró
Notícies relacionades
Puigdemont, signant el llibre d'honor. Foto: Ajuntament de Mataró

Puigdemont visita l'Ajuntament de Mataró i signa el Llibre d'Honor de la ciutat

En el seu escrit, Puigdemont proposa "Indústria, universitat, cultura, cohesió social, turisme, compromís amb el país" com a via per deixar enrere la crisi

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha visitat aquest dijous al matí Mataró. A més d'inaugurar les instal·lacions de l'empresa SEHRS Food, Puigdemonet ha estat a l’Ajuntament, a on ha estat rebut per l’alcalde, David Bote, el primer tinent d’alcalde, Joaquim Fernàndez, el delegat territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, i els portaveus dels grups municipals. 

Puigdemont també ha inaugurat aquest dijous les instal·lacions de l'empresa SEHRS Food a Mataró

El president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, ha signat en el Llibre d’Honor de la ciutat de Mataró i ha escrit el següent text: “Em fa un gran goig poder signar en aquest Llibre d’Honor de Mataró com a President de la Generalitat. És una oportunitat per expressar a l’Ajuntament i a tota la població de la capital del Maresme el suport del govern que presideixo en la tasca col·lectiva de garantir el futur digne per a tots ells, després d’una devastadora crisi que encara no hem deixat enrere. Indústria, universitat, cultura, cohesió social, turisme, compromís amb el país, formen part de la recepta d’aquesta garantia. Moltes gràcies per l’acollida i per l’esforç!”. 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive