Pedro Sánchez, celebrant la victòria. Foto: ACN
Pedro Sánchez, celebrant la victòria. Foto: ACN

Capgros.com / ACN

Pedro Sánchez també arrasa a Mataró i el Maresme

Victòria incontestable al territori del candidat a la secretaria general del PSOE, per davant de Susana Díaz i Patxi López

Victòria sense pal·liatius de Pedro Sànchez a Mataró i al Maresme, seguint la tònica del conjunt de Catalunya. El candidat a la secretaria general del PSOE ha estat el més votat, de llarg, a la ciutat i a la comarca, molt per davant dels seus dos altres competidors en les primàries dels socialistas, Susana Díaz i Patxi López. A Mataró, Sánchez ha aconseguit un total de 153 vots, mentre que Susana Díaz tan sols 23 i Patxi López, 15. Al Maresme la tònica ha estat molt similar: 373 vots per Sánchez, 48 per Díaz i 43 per López.

A Mataró, Sánchez ha aconseguit un total de 153 vots, mentre que Susana Díaz tan sols 23 i Patxi López, 15

Sánchez ha obtingut 8.302 dels 10.91 vots dels militants del PSC a Catalunya, on la participació ha estat del 69,4%. Susana Díaz s'ha fet amb 1.191 vots i Patxi López n'ha obtingut 644. Sánchez s'ha imposat a totes les federacions.

Set mesos després

Set mesos després de la seva dimissió com a líder del PSOE, Pedro Sánchez ha recuperat la secretaria general del partit en unes primàries on s’ha imposat a Susana Díaz, que concorria a aquest procés avalada per la vella guàrdia del partit i a cavall del poder del PSOE andalús, i Patxi López, que ha exercit sense èxit de tercera via.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive