Acte reivindicatiu davant els escorcolls.
Acte reivindicatiu davant els escorcolls.

Òmnium Maresme, sobre els escorcolls: "No ens farem enrere"

L'entitat fa una crida a concentrar-se davant els ajuntaments per demanar l'alliberament de presos polítics.

Òmnium Maresme va mostrar la seva solidaritat i el compromís amb el seu model de país davant els escorcolls que la Guàrdia Civil va perpetrar dijous a la seu de l'entitat a Barcelona. Carles Estapé, president maresmenc, recalca que "no ens farem enrere" davant el que Òmnium Cultural considera una "clara persecució política de l'entitat. És evident que les nostres idees molesten a l’aparell polític i judicial de l’Estat espanyol. En ple segle XXI això hauria d'avergonyir a qualsevol demòcrata". 

Des de la secció del Maresme es va expressar el següent: por: “Les persones que conformem la Junta,acompanyats dels col·laboradors i voluntaris i també dels més de sis mil socis del Maresme que confien en la nostra tasca i la recolzen, no ens aturarem, no defallirem i treballarem amb més fermesa que mai per estendre l'acció d'Òmnium Cultural als pobles i ciutats de la comarca.”

Recorden que Òmnium es finança amb les quotes dels més de 100.000 socis que tenen arreu del món i que no podran trobar cap mena de malversació de fons

L'entitat recorda que aquest 16 de març es compleixen cinc mesos de l'empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. Per això, fan una crida a concentrar-se davant els ajuntaments per demanar l'alliberament d'ells i també d'Oriol Junqueras i Joaquim Forn. 

Lamenten, en un comunicat, que es busqui "criminalitzar la nostra entitat i el que representa", però avisen: "no trobaran cap indici de malversació pública perquè tot i que alguns els pugui costar d'entendre, som una entitat finançada amb les quotes dels més de 100.000 socis que tenim".

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive