Canvi de plaques. Foto: Ajuntament
Canvi de plaques. Foto: Ajuntament

La ronda Alfons XII de Mataró ja es denomina oficialment Ronda de la República

Aquest dimecres s'han canviat les 12 plaques que contenien l'antic nom del carrer mataroní, complint amb l'acord del Ple municipal

Aquest dimecres, dia 14 de febrer, s'han substituït les plaques de la Ronda d'Alfons XII de Mataró per les noven que incorporen la inscripció del nou nom del carrer: Ronda de la República. D'aquesta manera s'ha donat compliment de l'acord del Ple de setembre de 2017 que va aprovar el canvi de nom, tal i com va estudiar, debatre i aprovar prèviament la comissió del Nomenclàtor. Tot plegat va ser arran d'una proposta d'ERC, amb l'objectiu de retirar els noms borbònics dels vials mataronins. 

L’Ajuntament ha enviat 1.023 cartes informatives als veïns i comerciants del vial i també ha comunicat oficialment del canvi a les següents empreses subministradores de serveis bàsics: FECSA-Endesa, Aigües de Mataró, Gas Natural i Correus. El canvi també s’ha comunicat al Padró d’habitants i a d’altres departaments de l’Ajuntament implicats per facilitar les gestions que els veïns del carrer considerin oportunes com poden ser el canvi d’adreça del domicili en la documentació oficial.


 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive