Foto: ERC
Foto: ERC

La Riera torna a omplir-se de gom a gom a favor del Referèndum

Centenars de persones es manifesten de nou davant l'Ajuntament de Mataró en "defensa de la democràcia"

Centenars de mataronins han tornat a omplir La Riera aquest diumenge al matí per donar suport al Referèndum de l'1 d'octubre. Es tracta de la tercera manifestació que té lloc aquesta setmana davant l'Ajuntament des de la macrooperació de la Guardia Civil del passat 20-S. De nou, com el dimecres passat a la nit, l'assistència ha estat multitudinària. En acabar, diverses persones han tornat a empaperar l'Ajuntament, tal i com ja va passar divendres passat a la nit.

88d5f215 6a53 4dba a177 3688391e25db

Concentracions com la de Mataró s'han repetit a Ajuntaments i places d'arreu del Maresme i del conjunt del país, promogudes per les entitats sobiranistes com Òmnium o l'ANC, com a "actes en defensa de la democràcia". S'ha volgut donar resposta així a la intervenció de facto de la Generalitat per part del Govern central, l'últim capítol de la qual ha estat l'intent de posar els Mossos sota el comandament únic del Ministerio de Interior. 

Encartellada popular

El cap de setmana ha estat ple d'activitats a favor del Referèndum, entre elles l'encartellada popular que va tenir lloc dissabte al vespre. Centenars de persones es van reunir a la plaça de Santa Anna portant els seus propis cartells o bé recollint els que entitats i partits sobiranistes ja havien preparat, i es van organitzar en cinc grups que es van distribuir pels diferents barris de la ciutat per penjar-los als carrers. 

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive