La pancarta.
La pancarta.

La Junta Electoral dóna la raó a Bote respecte a la pancarta de 'Llibertat presos polítics'

L'organisme afirma que l'alcalde ha de retirar-la de la façana de l'Ajuntament, tal i com ja havia fet després que la pengessin els partits sobiranistes

El delegat de la Junta Electoral de Zona de Mataró ha tramès una carta a l'Ajuntament en la qual requereix a l’alcalde de Mataró que procedeixi a la retirada de les pancartes de la façana del consistori amb la llegenda “Llibertat Presos Polítics”. Quelcom que reclama atenent a l’acord de la Junta Electoral de Zona. La carta s’ha fet arribar avui al matí als grups municipals de l’Ajuntament.

L'alcalde, David Bote, ja va procedir a la retirada d'aquesta pancarta, sense que hi hagués un postul·lat de la Junta Electoral sobre aquesta qüestió en concret a Mataró. Ho va fer en diverses ocasions després que els partits sobiranistes pengessin la tel·la des dels balcons dels seus despatxos que donen a la façana des del segon pis del consistori, atenent a un acord de Ple. La decisió de Bote es basava en un dictamen de la Junta Electoral per una pancarta similar penjada a l'Ajuntament de Barcelona, després d'atendre favorablement un recurs presentat pel PP i C's de la capital catalana. 

Retirada de la pancarta. Foto: CiU

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive