Llums de Nadal durant la passada festivitat. Foto: R. G.
Llums de Nadal durant la passada festivitat. Foto: R. G.

La CUP demana l'apagada dels llums de Nadal a Mataró "en solidaritat amb els presos polítics"

La formació considera que l'Ajuntament no els ha d'encendres fins que no es reverteixi "la política repressiva de l'Estat espanyol envers Catalunya"

Per a la CUP de Mataró aquest Nadal vinent no pot ser un nadal qualsevol. El partit considera que el país viu una situació d'excepcionalitat derivada de la imposició de l’article 155 de la Constitució espanyola i que "hi ha presos polítics per haver expressat les seves idees i haver donat compliment al mandat democràtic a favor de l’autodeterminació del poble de Catalunya". Afirmen, a més, que el 155 "atempta contra les nostres institucions però també contra la sotenibilitat de moltes entitats del tercer sector perjudicades pel bloqueig de comptes a causa de la intervenció de la Generalitat". Davant d'això, els cupaires apunten com a proposta per rebutjar aquesta "política repressiva" que enguany "no s’encenguin els llums de Nadal a la ciutat de Mataró fins que no es reverteixi la situació esmentada"

La CUP recorda que el Govern municipal va acceptar la proposta presentada per C’s d’instal·lar, a càrrec de l’Ajuntament, llums de Nadal a diferents punts de la ciutat. Això implica que enguany és el propi Ajuntament qui finançarà els llums, no pas les entitats comercials, i que per fer-ho aportarà uns 80.000 euros. Per aquest motiu, consideren que el consistori té la potestad d'encendre'ls o apagar-los quan ho entengui convenient. La proposta la portaran al Ple de novembre que se celebra aquest dijous. ​

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive