Foto. ANC Mataró
Foto. ANC Mataró

La cel·la per "empresonar-se" ja és a la plaça de Santa Anna

La performance per denunciar la situació dels representants polítics catalans en presó preventiva arrenca aquest dimecres

Les dues cel·les ja són a la plaça de Santa Anna, instal·lades al cor de Mataró. Són el principal element de la performance 'Un poble empresonat', que des d'aquest dimecres dia 14 i fins a diumenge 18 vol denunciar la situaciió dels representants polítics catalans en presó preventiva. Per fer-ho els seus promotors, Òmnium Cultural i Assemblea Nacional Catalana, conviden els mataronins a "empresonar-se", en torns de dues hores, les 24 hores del dia. 

L'objectiu dels promotors és “denunciar la violació dels drets civils i polítics que vivim els catalans” segons diuen els promotors. Al costat de les cel·les també hi ha una bústia per a la recollida de donatius destinats a la caixa de solidaritat i al manteniment del material de la mateixa acció. D'altra banda, fins al 18 de març hi haurà diverses activitats al voltant d’aquesta performance. Destaquen les taules rodones i xerrades que protagonitzaran polítics com Mireia Boya (CUP), Miriam Nogueras o Miquel Buch (PDECat), o l’acció d’Albano Dante Fachín, que el diumenge 18 serà un dels “empresonats”. També hi haurà concerts amb grups com La Coixinera o el violoncel·lista Joan Palet, dinars i sopars solidaris i altres activitats reivindicatives.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive