Fernàndez (CiU) amb David Bote (PSC) en una foto d'arxiu
Fernàndez (CiU) amb David Bote (PSC) en una foto d'arxiu

L'alcalde tanca qualsevol disputa dins del govern però no desmenteix que demanés el relleu de Calpe

Quim Fernández defensa la tasca de la regidora al front d'Urbanisme

L'alcalde de Mataró, David Bote, dóna per tancada qualsevol disputa que pugui haver dins del govern municipal format pel seu partit, PSC, i per CiU. La setmana passada es va publicar a El Periódico una informació en la que s'assegurava que havia demanat el relleu de Núrica Calpe, regidora d'urbanisme, perquè ja no confiava en ella. Dies més tard, Alfons Canela, president local del PDeCat criticava que ningú hagués desmentit aquelles informacions. Aquest dijous Bote no ha desmentit la conversa que suposadament va tenir amb Quim Fernández, cap del grup municipal de CiU, però sí que ha assegurat que si hi havia alguna crisi, està tancada.

L'alcalde critica les declaracions de la regidora però considera que s'ha reconduit la situació després de la darrera compareixença conjunta; tot ve arran de l'afer de Can Quirze

"Segons la meva opinió, la regidora Núria Calpe va fer unes declaracions irresponsables; no es pot parlar amb la lleugresa que ho va fer sobre morts a l'armari i pensar que no passarà res per dir-ho; crec que això es va reconduir divendres passat en la compareixença que vam fer plegats. Però la naturalesa de la meva queixa està en com es van dir les coses", va explicar Bote. L'alcalde considera que sent com va ser la regidora responsable de signar la liquidació de les quotes de Can Quirze que han generat aquest embolic, no va estar encertada en com va plantejar el tema en un primer moment. En tot cas, sorprèn que Bote citi la compareixença de divendres com el punt i final a una crisi quan precisament la informació d'El Periódico es va publicar a posteriori d'aquella roda de premsa.

Bote, a més, va recordar que els dos partits estaven treballant per solucionar problemes arrossegats del passat i també tirant endavant projectes nous com el del Cafè Nou. A més, va llençar un missatge als altres grups municipals: "Nosaltres ens vam atrevir després dels resultats de les eleccions".

Quim Fernández defensa el paper de Calpe

Les declaracions s'han fet en el marc d'una roda de premsa compartida amb Quim Fernández, primer tinent d'alcalde, i Dolors Guillen, regidora de promoció econòmica i en ambdós casos, regidors de CiU. Fernández va voler defensar la seva companya després de les paraules de Bote: "tots ens podem equivocar en la manera de dir alguna paraula que surt en el moment i no seria la més apropiada, entenc el que diu l'alcalde però defenso el treball de Núria Calpe; avui per exemple parlem del projecte del Cafè Nou, que ha tingut un treball urbanístic on ella hi ha participat; és una mostra de la bona feina que fa i des del grup mostrem la nostra confiança en la seva àrea, crec que també la té i la manté des del conjunt del govern". Més enllà, va recalcar Fernández, d'unes "declaracions que sí que podien ser desafortunades".

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive