Policia desplegada davant de l'Ajuntament. Foto: E. Arroyo
Policia desplegada davant de l'Ajuntament. Foto: E. Arroyo

L'Ajuntament, blindat policialment davant el possible xoc de manifestacions

Mossos i Policia Local han tallat la riera a l'alçada del consistori, on havia de confluir la marxa unionista i la contramanifestació "antifeixista"

Gran dispositiu policial a Mataró amb motiu del possible xoc de manifestacions que es pot viure aquest dissabte a la tarda. L'operatiu policial conjunt entre Mossos d'Esquadra i Policia Local s'ha fet ben visible des d'aquest migdia: l'Ajuntament ha quedat del tot blindat. Mossos i Policia municipal han tallat els accessos a La Riera a l'alçada del consistori. Els negocis del voltant estan tancats, per exemple el Frankfurt de La Riera. 

L'Ajuntament és el punt i final de la manifestació unionista convocada per aquest dissabte a partir de les 17h. A la marxa promoguda per diferents entitats espanyolistes, que arrencarà a les 17h des de la plaça Miquel Biada, s'hi ha sumat una contramanifestació "antifeixista" promoguda pel CDR de Mataró. Aquesta concentració estava prevista a partir de les 15.30h davant l'Ajuntament. Com que l'accés a l'Ajuntament ha quedat tallat, el CDR ha canviat el lloc de convocatòria i ara crida a concentrar-se a La Riera, però més amunt. 

Aquest matí el monument a Miquel Biada, a la plaça que duu el mateix nom, ha aparegut pintat de groc i amb consignes antifeixistes. Operaris municipals ja l'han netejat. Es tracta del lloc de sortida de la manifestació unionista. 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive