Arrimadas, al Ple del Parlament. Foto: ACN
Arrimadas, al Ple del Parlament. Foto: ACN

Inés Arrimadas denuncia que l'han declarada "persona non grata" a Llavaneres

Ho ha explicat durant el seu discurs al Parlament, després de fer-ho públic a Twitter

La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, ha explicat aquest dijous a la tarda al Parlament que el municipi de Llavaneres l'ha declarat persona "non grata". Arrimadas ja ho va avançar ahir dimecres amb un tuit, que ha corregut com la pólvora per les xarxes, on explicava que a més d'ella, l'Ajuntament llavanerenc també ha fet aquesta mostra de rebuig a dos companys de partit, Albert Rivera i Toni Cantó".

"El nacionalisme et senyala, t'intimida, t'exclou del poble i t'estigmatitza. Avui els partits de Puigdemont i Junqueras ens han declarat persones non grates a Llavaneres per les nostres idees", va publicar publicat Arrimadas, acompanyant-ho del hashtag "no ens callaran".

Sergio Sanz, diputat de C's al Parlament, va ser el primer en denunciar aquesta declaració de l'Ajuntament de Llavaneres, i va ser citat per Arrimadas. El municipi està governat per ERC, amb l'alcalde Joan Mora al capdavant. En les eleccions autonòmiques C's va obtenir el segon lloc amb el 8,56% dels vots al poble maresmenc. 

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive