Martínez i Caballero. Fotos: R.Gallofré
Martínez i Caballero. Fotos: R.Gallofré

ICV i la regidora no adscrita deixen la moció de censura tocada de mort

Els 'comuns' de Mataró aposten per reorientar les polítiques de l'Ajuntament cap a l'esquerra enlloc de donar suport a la moció de CiU

La moció de censura que CiU vol impulsar contra l'alcalde de Mataró, el socialista David Bote, després d'haver trencat el pacte de govern amb ells, sembla tocada de mort. Un dels sectors que hi havia de donar suport, el dels comuns -representat a Mataró per ICV-EUiA i per Anna Caballero, exregidora de Volem- no sembla disposat a fer-ho. En un comunicat, han anunciat que la seva aposta és "aprofitar la ruptura del pacte de govern del PSC i CiU reorientar les prioritats polítiques de l'Ajuntament".

Consideren que al consistori mataroní hi ha "una majoria nítida d'esquerres" i entenen que a partir d'ara el PSC ha de respondre a aquesta "realitat". Per fer-ho, aposten per "nous acords amplis destinats a millorar la condició de vida de molts ciutadans". Tot plegat sona molt llunyà a la proposta de moció de censura encapçalada per CiU, que forçosament necessitava ICV-EUiA i la regidora no adscrita, a més d'ERC, Volem i la CUP. 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive