Representants dels grups, en una manifestació recent
Representants dels grups, en una manifestació recent

Front comú de cinc partits mataronins "en defensa de les llibertats" a Catalunya

CIU, ERC, VoleMataró, la CUP i ICV-EUiA, units a favor d'un "gran front social i democràtic" davant fets com els empresonaments dels polítics catalans

 

Els grups municipals de CIU Mataró, ERC, VoleMataró, la CUP i ICV-EUiA de Mataró han fet públic un comunicat sobre els fets que han comportat l’empresonament dels representants polítics catalans i la detenció de Carles Puigdemont. El posicionament dels quatre partits recull el guant de la declaració de la Junta de Portaveus del Parlament de Catalunya "en defensa dels drets civils i polítics", feta el passat 23 de març. Les formacions mataronines es comprometen a "treballar per crear un gran front social i democràtic de defensa de les llibertats".

Segons el comunicat, CiU, ERC, VoleMataró, la CUP i ICV-EUiA consideren que "els fets dels darrers dies certifiquen que la democràcia a l'Estat espanyol està vivint un dels seus moments més foscos". Les formacions apunten que "estan en perill els valors i els drets fonamentals i necessitem una resposta el màxim d'àmplia, conjunta i contundent  de tota la societat. Sense democràcia no hi ha futur possible". "Sense unitat, intel·ligència i lluita col·lectiva no consolidarem els valors democràtics i les llibertats" conclou el text.

 

 

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive