Acte en suport a Forcadell, dijous passat
Acte en suport a Forcadell, dijous passat

ERC lamenta que l'Ajuntament de Mataró no pengés l'estelada en suport a Forcadell

Els republicans recorden que el consistori va acordar fer-la onejar cada cop que hi hagi "un atac a la democràcia amb accions judicials"

Que la declaració institucional sobre fer onejar l'estelada al balcó de l'Ajuntament cada cop que hi hagués "un atac a la democràcia amb accions judicials contra els càrrecs electes que lluiten per la independència" no s'acabaria complint, era quelcom que tothom s'esperava. Malgrat que el consistori ho va aprovar, a la primera de canvi no s'ha portat a la pràctica. Va ser dijous passat, dia 15, en la vigília de la declaració de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, al TSJC. 

Unes 300 persones es van concentrar davant l'Ajuntament en suport a Forcadell, convocades per les entitats sobiranistes. Però al balcó de la casa gran no hi va onejar cap estelada. ERC, un dels partits que va votar a favor de la mesura, ha lamentat en un comunicat aquests fets. "L'estelada no onejarà perquè l’alcalde i l'equip de govern han anteposat el seu propi criteri per davant dels acords que es van prendre", afirmen. ERC considera que Forcadell ha estat víctima "d'un nou atac a la democràcia mitjançant accions judicials, per haver permès un debat parlamentari sobre la independència"

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive