Felix Riesco en una imatge d'arxiu. Foto: R. Gallofré
Felix Riesco en una imatge d'arxiu. Foto: R. Gallofré

ERC demana la retirada de la medalla del mèrit policial al Fèlix Riesco

Mataró li va atorgar l'any 2014.

Esquerra demanarà que es retiri la medalla al mèrit policial que es va atorgar al cap de la comissaria de la Policia Nacional de Mataró, actualment detingut per part d’agents d’Afers Interns del propi cos de la Policia en el marc d’una operació antidroga duta a terme a Sant Adrià del Besòs. L’Inspector ha estat acusat de revelar secrets i acceptar suborns per part de bandes criminals organitzades que actuen a l’àrea.

L’any 2014,  l’inspector detingut va rebre la Medalla al Mèrit Professional de primera categoria. Aquesta distinció es lliurada per la Policia Local de Mataró a persones alienes al cos local en reconeixement dels seus mèrits professionals.

Aquesta medalla és “un reconeixement públic a aquelles persones que hagin destacat per la seva actuació i/o col·laboració en l’àmbit de la seguretat pública”, i per això des d'ERC consideren que si hi ha sentència ferma condemnatòria demanen " la retirada immediata d’aquesta Medalla al Mèrit Professional atorgada el 2014 a l’Inspector detingut".

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive