Bote, durant l'assemblea. Foto: PSC
Bote, durant l'assemblea. Foto: PSC

"Els que s'han dedicat a dividir el país no poden liderar aquesta ciutat"

L'alcalde de Mataró, David Bote, anuncia que vol repetir com a cap de llista del PSC i no estalvia crítiques a les forces independentistes

L’alcalde de Mataró, David Bote, va afirmar ahir dimarts a l’assemblea del PSC que es presentarà a les primàries per a la reelecció. Bote es va mostrar disposat a repetir com a cap de llista pel PSC a les eleccions municipals de maig de 2019. “Amb la feina feta i aquest equip durant aquest mandat vull portar Mataró més lluny que mai en la transformació de la ciutat i la igualtat d’oportunitats”, va assegurar davant dels militants, segons apunta el PSC en una nota de premsa.

"Els que s’han dedicat a dividir el país difícilment poden liderar aquesta ciutat; per això el nostre lema és Mataró ens uneix”, va afegir l'alcalde, en referència als partits independentistes de la ciutat. . L’alcalde va fer aquestes declaracions en una assemblea oberta davant les 100 persones que omplien la seu socialista del Camí de la Geganta, entre les quals hi havia els regidors del Grup Socialista a l’Ajuntament de Mataró. L’acte, convocat per repassar la tasca municipal dels primers tres anys de mandat del govern presidit per David Bote, també va comptar amb un vídeo de tres minuts rememorant l’activitat de l’alcalde Bote durant aquests tres anys de mandat. La intervenció de Bote ha estat precedida per un minut de silenci per recordar Joan Vinzo, el regidor socialista que morí a principis de mes. 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive