Dos agents a la porta del Damià Campeny. Foto: M. G.
Dos agents a la porta del Damià Campeny. Foto: M. G.

Els Mossos comencen a fer acte de presència als col·legis electorals mataronins

Pels volts de les 7 del matí els agents s'estan personant als punts de votació, tots ells ocupats per desenes de ciutadans que els mantenen oberts

Una hora més tard del que estava anunciat, al voltant de les 7 del matí, agents dels Mossos d'Esquadra estan fent acte de presència als col·legis electorals mataronins. Un dels primers ha estat l'oficina d'afers socials del carrer Nàpols, al barri de Cerdanyola, on els esperaven una cinquantena de mataronins que hi portaven un parell d'hores fent guàrdia. Uns minuts més tard dos agents s'han desplaçat fins a l'Institut Damià Campeny, on han estat rebuts amb aplaudiments i crits de "votarem".

WhatsApp Image 2017 10 01 at 06.46.40

Mossos a l'Oficina d'afers socials a Mataró

Els Mossos tenen ordre de desallotjar els centres de votació i precintar-los, abans que comencin oficialment el Referèndum, que ha d'arrencar a les 9 del matí. Per contrarrestar-ho els ciutadans s'han organitzat per ocupar durant tot el cap de setmana tots els punts de votació, i a les 5 de la matinada s'hi han citat per esperar l'arribada de la policia. Els Mossos tenen ordres expresses de no fer us de la força en els desallotjaments.

Els agents han comunicat als presents al Damià Campeny que hi tornaran al llarg de tota la jornada per intentar complir amb l'ordre de tancament. Per tant la consigna dels ocupants és que hi hagi gent durant tota la jornada per poder impedir, de forma pacífica, que s'acabi precintant els col·legis. 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive