Eli Ruiz
Eli Ruiz

Eli Ruiz, nova regidora del PSC a Mataró en substitució de Joan Vinzo

Ruiz, de 34 anys i número 9 de la llista del PSC, ocuparà el lloc de Vinzo, que va morir el passat 8 de juny

La mataronina Eli Ruiz és el nom escollit pel PSC per prendre el relleu de Joan Vinzo a l'Ajuntament de Mataró. El PSC de Mataró ha escollit Ruiz, de 34 anys, per ocupar l'escó de Vinzo, que va morir el passat 8 de juny després d'una llarga malaltia. Així ho ha fet saber el primer secretari del PSC de Mataró, Juan Carlos Jerez, a la reunió de la seva Comissió Executiva celebrada aquesta tarda a la capital del Maresm

Eli Ruiz és diplomada en Relacions Laborals per la Universitat de Barcelona (2011) i màster en direcció de Recursos Humans per l’EAE Busiess School (2014). Ha treballat sempre a l’empresa privada, ara desenvolupa tasques de Recursos Humans en una Fundació. Ruiz figurava com a independent al número 9 de la llista del PSC, que va obtenir 6 regidors a les eleccions municipals de maig de 2015. Anna Villarreal i Magda Riera, números 7 i 8, respectivament, d’aquesta candidatura, han renunciat a ocupar la vacant ocasionada pel decés del que era segon tinent d’alcalde i regidor de Benestar Social, Habitatge, Sanitat, Salut Pública, Consum i Gent Gran al govern de l’alcalde David Bote.

Està previst que Eli Ruiz prengui possessió del seu càrrec de regidora al proper ple ordinari de l’Ajuntament de Mataró, aquest 5 de juliol.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive