El pamflet que el partit va repartir al Pla d'en Boet
Notícies relacionades
El pamflet que el partit va repartir al Pla d'en Boet

El PSC s'atribueix un equipament que va aprovar l'anterior govern de CiU

El partit reparteix propaganda política presumint del projecte que s'inaugura diumenge i els grups de l'oposició denuncien partidisme

"Ha costat però ja la tenim. Millor per a l'esport. Millor per als veïns i veïnes del barri". Al costat, una fotografia de l'alcalde, David Bote, amb el seu millor somriure, i el logo del seu partit. Aquest és el contingut de la propaganda política que el PSC va repartir pel barri del Pla d'en Boet per treure pit de la inauguració de la coberta de la pista exterior de l'Eusebi Millan, que té lloc aquest diumenge, dia 18. Quelcom que no ha fet cap gràcia als grups de l'oposició, que demanaran explicacions a la Junta de Portaveus; i segurament tampoc deu haver sentat gaire bé al soci de govern, CiU.

El projecte s'ha realitzat després que fos aprovat durant l'anterior mandat amb el govern en solitari de CiU, avui soci del PSC

L'Ajuntament ha destinat un total de 489.000 euros a les obres per cobrir la pista exterior del poliesportiu municipal del Pla d'en Boet. Un projecte finançat al 100% amb recursos econòmics municipals, que servirà d'una banda per disposar de tres pistes transversals cobertes que donaran servei a tres clubs esportius. Per l'altra, serà un espai de pública concurrència per acollir-hi activitats socials i culturals a cobert, amb un aforament màxim de 4.000 persones. Les instal·lacions s'havien d'inaugurar al novembre, però les obres han patit endarreriments.

Aquest projecte, però, el va aprovar a principis de 2015 l'anterior govern municipal, llavors liderat en solitari per CiU, avui soci de govern del PSC. A més de la de l'Eusebi Millan, es va impulsar la cobertura de la pista del Sidral, amb les obres avui en marxa, i la de Cirera, aturada per problemes d'índole urbanístic. El PSC, com a líder del nou govern, va heretar per tant el projecte de l'anterior mandat. CiU, a més, ostenta actualment les regidories d'Urbanisme i d'Esports, amb estrets vincles amb aquesta iniciativa.

L'oposició, contra l'ús partidista

Pel que fa als grups de l'oposició, han reclamat que es tracti el tema d'aquesta campanya propagandística a la Junta de Portaveus. Esteve Martínez, regidor d'ICV-EUiA, assenyala que si el PSC pot tirar endavant projectes de ciutat com aquest "és perquè l'oposició, majoritària, li dóna suport" i que, per tant, "El PSC no ho pot vendre com si fos cosa seva". 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive