Fotograma d'un vídeo on es mostra l'atac
Fotograma d'un vídeo on es mostra l'atac

capgros.com / ACN

El PSC respon a Junqueras que condemnen la violència "sense matisos"

El partit replica al vicepresident de la Generalitat per l'article escrit des de la presó exigint-los que condemnessin agressions ultra com la de Mataró

 El secretari d'Organització, Salvador Illa, ha respost al vicepresident destituït pel govern espanyol Oriol Junqueras que els socialistes condemnen "sense matisos" qualsevol acte de violència i li ha recriminat que no accepten "lliçons de ningú" en aquest àmbit. Illa ha contestat així a l'article d'opinió que Junqueras va escriure des de la presó d'Estremera (Madrid), on exigia al PSC que condemnés la violència ultra als carrers. El secretari d'Organització ha recriminat a Junqueras que vulgui "tapar els seus errors i enganys" atacant el PSC i ha dit que tot i que es podria entendre que en la seva situació es puguin "cometre excessos" això no l'"eximeix de la seva responsabilitat" sobre la situació actual de Catalunya. "Només qui respecta serà respectat, només qui estima serà estimat i només qui perdona serà perdonat", li ha dit Illa. D'altra banda, ha dit que veuria "lògic" que Cs i PPC concorreguessin plegats el 21-D però ha afegit que aquest no és el projecte dels socialistes.

Illa ha criticat les paraules de Junqueras i ha recordat que ell formava part d'un govern "que va demanar als ciutadans de Catalunya que s'abraonessin contra els alcaldes fa poques setmanes". El socialista ha volgut ser taxatiu afirmant que el PSC condemna qualsevol acte de violència, ja sigui física, verbal o de qualsevol altra manera que es manifesti i ha dit que així ho van fer els responsables del partit a Mataró (Maresme) aquest cap de setmana. El secretari d'Organització ha dit que les crítiques de Junqueras "resultarien més honestes" si acceptés "alguna responsabilitat" sobre la darrera legislatura, que ha titllat de "desastre". A més, li ha dit que no hi ha hagut cap dirigent del PSC que hagi acusat Carles Puigdemont "de rebre 155 monedes de plata" sinó que "han estat dirigents de la seva formació política", en al·lusió a una piulada a les xarxes de Gabriel Rufián.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive