El pamflet que el partit va repartir al Pla d'en Boet
Notícies relacionades
El pamflet que el partit va repartir al Pla d'en Boet

El PSC es disculpa per l'acció propagandística a l'entorn de la coberta de l'Eusebi Millan

"No hem sabut transmetre el que preteníem", afirma el partit, després d'haver tret pit per la inauguració d'un projecte aprovat pel govern en solitari de CiU en l'anterior mandat

El PSC ha demanat perdó per la propaganda electoral que el partit va repartir els dies previs de la inauguració de la coberta de la pista del poliesportiu Eusebi Millan. La portaveu del grup municipal socialista, Núria Moreno, ha ressaltat que no van incórrer en cap il·legalitat però ha reconegut que l'acció "no ha estat encertada". "No hem sabut transmetre el que preteníem, que no era res més que compartir la nostra satisfacció amb els veïns perquè Mataró disposa d'un nou espai esportiu i social", ha afegit. 

La portaveu del grup municipal reconeix que l'acció "no va ser encertada" i assegura que tindran "més cura" a partir d'ara

La propaganda treia pit de la inauguració de la coberta, que va tenir lloc el 18 de desembre passat. La frase resava "ha costat però ja la tenim. Millor per a l'esport. Millor per als veïns i veïnes del barri". Al costat, hi havia una fotografia de l'alcalde, David Bote, amb el seu millor somriure, i el logo del PSC. Els grups de l'oposició van demanar explicacions a la Junta de Portaveus i el soci de govern, CiU, també va demanar explicacions. El projecte de la coberta es va aprovar en l'anterior mandat, quan CiU governava en solitari, i l'actual regidor d'Esports pertany a aquest partit. 

Sense intenció d'apropiar-se'n

En un comunicat, Moreno ha assegurat que la intenció del PSC en cap moment ha estat "apropiar-nos d'aquesta acció de govern". Tot i això, ha afegit que a partir d'ara tindran "més cura" en futures accions comunicatives perquè "ningú es pugui sentir molest"

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive