El president local del PDeCAT, Alfons Canela
Notícies relacionades
El president local del PDeCAT, Alfons Canela

Capgros.com

El PDeCAT no acceptarà "cap lliçó moral" de la CUP

El partit respon a la proposta dels cupaires perquè trenquessin amb el PSC en el govern municipal per "dignitat nacional"

El PDeCAT ha respost a la petició de la CUP que trenquessin amb el PSC al govern municipal de Mataró. Asseguren en un comunicat que no acceptaran "cap lliçó moral" dels cupaires. "Una minoria com la CUP no es pot atorgar l’autoritat moral del que està bé i del que està malament", afirmen des del PDeCAT de Mataró, sigles de l'antiga CiU.

"La dignitat nacional no es demostra alineant-se amb l’Estat espanyol per fer fora Artur Mas de la presidència de la Generalitat", afirmen

La CUP va atacar el grup municipal de CiU a Mataró (que manté aquest nom) perquè el govern sociovergent ha pactat el Pressupost de 2017 amb dos partits unionistes com PP i C's. Li va reclamar que trenqués l'acord de govern de cara a afavorir que la ciutat doni suport al futur referèndum sobre la independència de Catalunya, que s'ha de convocar enguany. "La dignitat nacional no es demostra alineant-se amb l’Estat espanyol per fer fora Artur Mas de la presidència de la Generalitat", responen des del PDeCAT, portant la qüestió a l'esfera nacional catalana. 

"Des del PDeCAT, pendents d’una resolució judicial contra Francesc Homs, Irene Rigau, Joana Ortega i el propi Artur Mas pel 9N, no estem disposats a acceptar cap lliçó moral de la CUP per parlar d’aquests temes quan la seva actitud irresponsable va posar en un greu perill l’anhel de tot un poble de decidir el seu futur", conclouen.  

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive