Coses de l'aplicació del 155. El Maresme ja no es diu així, com sempre, segons el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) que l'ha rebatejat com a 'Marisma'. El mateix ha passat amb dues altres comarques catalanes: la Garrotxa (Breña) i La Noguera (Nogal)

Així van aparèixer els noms en una publicació del passat 21 de novembre en què s'aprovaven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per als serveis integrals d'orientació, acompanyament i suport a la inserció de persones amb discapacitat o trastorns de la salut mental del Departament de Treball, Afers Socials i Família. En el document, apareixen aquests tres noms en la classificació per comarques dels punts d'actuació i les taxes d'atur i el percentatge concret entre les persones amb discapacitat i/o trastorns de la salut mental durant l'any passat.

Conseqüències del 155

L'ordre, signada per la ministra de Treball, Fátima Báñez, apareix al BOE com a conseqüència de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució, així com totes les altres que fins ara publicava el DOGC.