Víctor Paramés. Foto: Ajuntament de Mataró
Víctor Paramés. Foto: Ajuntament de Mataró

El grup de Ciutadans a Mataró es trenca amb l'adéu d'un dels seus regidors

El Ple de novembre oficialitza la baixa del regidor Víctor Paramés

El Ple ordinari celebrat el 8 de novembre va donar compte de la baixa del regidor Víctor Manuel Paramés del grup municipal de Ciutadans.  Paramés ha passat a la condició de regidor municipal no adscrit. Segons ha explicat el propi regidor, els motius de la seva baixa, que també és de militància, són "les discrepàncies profundes amb la direcció del partit a Barcelona". 

Segons ha explicat el propi Paramés, Ciutadans li va oferir representar el partit com a alcaldable a una població de la província de Barcelona, sense haver especificat quina. El fins ara regidor de Ciutadans considera que aquest tema "podria ser susceptible de vulnerar el codi ètic i el reglament intern de la formació". 

Com a conseqüència d’aquest fet el grup municipal de Ciutadans, que en l’inici d’aquest mandat estava format per tres regidors, ara queda format per dos edils. quest fet ha obligat a modificar alguns aspectes de l’organització municipal, principalment en aquells òrgans col·legiats de l’Ajuntament en què Paramés representava el grup municipal de Ciutadans. Així, en el darrer Ple es van aprovar modificacions en la composició de les Comissions Informatives Municipals.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive