La regidora Núria Calpe
Notícies relacionades
La regidora Núria Calpe

El govern no acceptarà cap ampliació del Mataró Parc que “pugui afectar el comerç local”

La regidora d’Urbanisme diu que l’Ajuntament “no farà res que vagi en contra del sector” però evita pronunciar-se sobre el projecte en concret

“Està a favor de l’ampliació de Mataró Parc?”. Aquesta va ser la pregunta directa que van formular els grups d’ERC i d’ICV-EUiA al govern municipal al Ple de gener celebrat dijous passat. Però la resposta de l’executiu no va ser tan directa. La regidora d’Urbanisme, Núria Calpe, va assegurar que “no acceptarem cap ampliació del Mataró Parc que pugui afectar el comerç de proximitat”. Però Calpe va evitar pronunciar-se sobre el projecte del centre comercial. “No plantejarem cap futurible fins que no hi hagi una proposta concreta”, va dir.

L'oposició li va demanar que es pronunciés en concret sobre el projecte de Mataró Parc, però la regidora no ho va fer

Concreció va ser precisament el que es va demanar des de l’oposició al govern. “No ens ha respost a la pregunta”, va dir el regidor d’ERC, Francesc Teixidó. “Si em pregunten si estic a favor de l’ampliació de Mataró Parc, jo responc clarament que no”, va afegir Esteve Martínez (ICV-EUiA). Però Calpe va parlar en genèric. “No es farà res que vagi en contra del sector del comerç de proximitat ni que no estigui prèviament pactat amb ell”.

El cas de Mataró Parc i La Riera

La regidora d’Urbanisme va afegir, però, que només es pot acceptar un projecte de grans i mitjanes superfícies “si suposa millores tangibles per al teixit comercial de la ciutat”. En aquest sentit, es va referir al fet que quan es va inaugurar, l’any 2000, Mataró Parc va pagar 150 milions de les antigues pessetes per finançar la reurbanització de La Riera. 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive