Captura del vídeo on es veuen els fets
Captura del vídeo on es veuen els fets

El color groc, "prohibit" a l'entorn del míting de Rajoy a Mataró

Un vídeo mostra com els Mossos no deixen passar uns ciutadans amb bufandes grogues pel Passeig Marítim, a l'alçada de l'hotel on s'ha fet l'acte electoral

El color groc no és benvingut en els actes polítics vinculats a la campanya per les eleccions del 21-D al Parlament. Així ho han comprovat un grup de ciutadans que s'han intentat acostar a l'Hotel Atenea de Mataró on aquest migdia el presiden tdel Govern, Mariano Rajoy, ha protagonitzat un míting. Portaven bufandes d'aquest color, el mateix que ha prohibit la Junta Electoral arran d'una petició del PP. I la policia, segons sembla per aquest motiu, no els ha deixat passar.

El vídeo que ho mostra (a sota), que ja s'ha fet viral a les xarxes socials, deixa entreveure que els agents dels Mossos d'Esquadra que custodiaven l'hotel on, sota fortes mesures de seguretat, Rajoy ha ofert aquest migdia el seu mítin, han barrat del pas d'un grup d'uns quatre ciutadans vestits amb bufandes grogues. Aquests es queixen i posen de manifest que el motiu pel qual no se'ls deixa prosseguir en direcció a l'hotel Atenea és la seva vestimenta, i no cap altre.

Prohibit per la Junta Electoral

El color groc està relacionat amb els actes en solidaritat amb els polítics catalans presos i amb les seves famílies. L'Ajuntament de Barcelona i el d'altres municipis han decidit il·luminar façanes i fonts amb aquest color precisament per aquest motiu, però PP i C's van presentar un recurs en considerar que aquests actes a l'espai públic beneficien unes determinades candidatures per al 21-D. La Junta Electoral els ha donat la raó i el groc ha passat a ser un color mal vist en qualsevol element que pugui estar vinculat a la campanya electoral. 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive