David Bote, alcalde de Mataró. Foto: R.Gallofré
David Bote, alcalde de Mataró. Foto: R.Gallofré

El Codi de Conducta i Bon Govern, aprovat per decret d'alcaldia

El document s'hauria d'haver aprovat al darrer ple però es va retirar després que diversos grups municipals se'n desmarquessin

L’alcalde, David Bote, va signar la setmana passada el decret per implementar el Codi de Conducta i Bon Govern de l’Ajuntament de Mataró i el seu sector públic local. Es tracta d'un document que defineix els valors ètics i principis de bon govern, i ha de guiar i fomentar les bones pràctiques i bones conductes dels actors polítics i directius. Inicialment es va aprovar per unanimitat dels grups municipals a la comissió específica creada a tal efecte i s'hauria d'haver votat al Ple ordinari del 12 d’abril, però va ser retirat de l’ordre del dia després que diversos grups de l’oposició es desmarquessin de l’acte de presentació pública.

Amb la signatura del decret d’alcaldia es garanteix l’impuls que es volia donar a aquest compromís ètic amb la ciutadania i es proposa als regidors que s’hi sumin voluntàriament. En la notificació s’hi especifica que disposaran del termini d’un mes per fer-ho.


 

 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive