Stevie Mitchell, observador internacional. Foto: V. B.
Stevie Mitchell, observador internacional. Foto: V. B.

Dos observadors internacionals, a Mataró per verificar que el Referèndum se celebra amb garanties

Són de l'organització IEERT, que ha desplegat 12 agents arreu del país de cara a controlar que el procés de votacions es realitzi de manera correcta

Stevie Mitchell i Amid Hall, procedents de Gran Bretanya, estan passant tot aquest diumenge, 1-O, a Mataró. La seva jornada ha començat ben d'hora, a les 6 del matí a l'institut Damià Campeny. I des que han obert els col·legis electorals, estan visitant diferents punts de votació. La seva missió: verificar que el Referèndum per a l'autodeterminació de Catalunya se celebra amb garanties. Formen part d'una dotzena d'especialistes en aquesta matèria, amb àmplia experiència en processos similars, integrats a l'organització IEERT. 

Cap dels dos fa declaracions públiques, ni per valorar com està sent el procés de votació que ells estan controlant, ni tampoc pels incidents que s'han viscut en diversos llocs de Catalunya -de moment, no a Mataró- per les càrregues policials. La seva tasca se centra en inspeccionar que es compleixi amb el que dictamina la Llei del Referèndum en tot el procés de votació, des de la identificació del votant fins a la custòdia del vot. 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive