El líder del grup d'ICV, Esteve Martínez
Notícies relacionades
El líder del grup d'ICV, Esteve Martínez

Denuncien el regidor d'ICV Esteve Martínez per una presumpta agressió a un conserge

El treballador de Serveis Territorials l'ha denunciat per uns fets que es van produir durant l'ocupació de l'immoble en protesta pel tancament de l'escola Mar Nova de Premià

El conserge de la seu de Serveis Territorials d'Ensenyament a Mataró ha denunciat el regidor d'ICV-EUiA, Esteve Martínez, per una presumpta agressió. Els fets, avançats divendres passat pel diari La Vanguardia, van tenir lloc durant l'ocupació de l'edifici per part de membres de la comunitat educativa de l'Escola Mar Nova de Premià de Mar. A l'acte també hi havia polítics i activistes, entre els quals el regidor ecosocialista mataroní. El treballador va patir danys a les cervicals i en una costella a l'hora d'intentar impedir l'entrada de manifestants a l'edifici, i en culpa Martínez. Aquest, però, nega categòricament que hagi comès cap agressió. El judici tindrà lloc el proper dimecres 1 de març. 

El treballador va patir danys a les cervicals i en una costella a l'hora d'intentar impedir l'entrada de manifestants a l'edifici, i acusa Martínez d'haver-lo empès

Els fets es van produir el 16 de febrer passat quan un grup de manifestants va ocupar la seu de Serveis Territorials, davant de l'Estació de Rodalies. Esteve Martínez va ser una de les persones, entre polítics i altres activistes, que es van sumar a la protesta al llarg de la jornada. En el transcurs de la mateixa, un grup format per una desena de persones va intentar accedir al recinte. El conserge ho hauria intentat impedir. Segons la seva denúncia, l'edil ecosiocalista li hauria cridat i l'hauria empès, provocant-li les ferides que li van diagnosticar a la mútua i que va posar en coneixement al jutjat de guàrdia de Mataró.

Mares i pares de l'escola Mar Nova a la seu de Serveis Territorials. Foto: ACN

Mares i pares de l'escola Mar Nova de Premià, a la seu de Serveis Territorials el 16 de febrer

"No va existir cap agressió"

Martínez ha respost a través d'un comunicat d'ICV-EUiA "No va existir cap tipus d'agressió, ni amenaça, ni cops. Vam limitar-nos a defensar pacíficament l'educació pública", assegura. El partit assenyala que els Mossos d'Esquadra, presents a l'immoble, no van aixecar cap acta dels fets tot i ser-ne testimonis. En el comunicat, ICV-EUiA apunta a possibles intencionalitats polítiques darrere la denúncia: "Resulta sospitós que, de les desenes de persones que van participar en la mobilització del passat dia 16, el treballador hagi denunciat únicament i exclusivament un regidor d'ICV-EUiA". 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive