Cues a l'oficina de Banc Sabadell
Cues a l'oficina de Banc Sabadell

Cues més llargues de les habituals a CaixaBank i Banc Sabadell de Mataró

Molts veïns han respost a la crida per a la retirada massiva d'efectiu de les entitats financeres, en resposta a l'actual situació política

Les principals oficines de CaixaBank i Banc Sabadell al centre de Mataró han registrat a primera hora del matí cues més llargues del que és habitual. Molts veïns han respost a la crida que ha fet la Crida per la Democràcia per a la retirada massiva d'efectiu de les entitats financeres. L'acció vol ser una demostració de força ciutadana davant l'actual context polític. El trasllat de les seus de les pròpies entitats fora de Catalunya o l'empresonament dels líders de l'ANC i Òmnium, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, ha empès els clients a participar de la protesta. "És només un simbolisme, però trauré diners", explica en David, un client de Banc Sabadell. "Tenim dos companys que per no fer res els han posat a la presó. Hem tornat al franquisme", ha etzibat.

Un client assegura que ha tret 600 euros del seu compte corrent per fer visible la seva protesta per l'empresonament dels 'Jordi' davant l'entitat

Aquest client de Banc Sabadell assegura que ha tret 600 euros del seu compte corrent per fer visible la seva protesta per l'empresonament dels 'Jordi' davant l'entitat. "Ja no és una qüestió d'independència. Es tracta de llibertat i de drets i en això hem d'anar tots junts", ha explicat. Maria del Mar, una clienta de CaixaBank, també a Mataró, diu que la protesta també és en contra del trasllat de les seus de les entitats fora de Catalunya i avisa que ja està pensant en "treure-ho tot i canviar de caixa". "La confiança que teníem l'hem perduda", afegeix.

Una altra clienta de CaixaBank, la Susanna, diu que també traurà una quantitat simbòlica de dinars, però traslladarà els motius a l'entitat per fer visible la protesta. Alguns clients, amb comptes a CaixaBnk i Banc Sabadell han retirat diners dels caixers de les dues entitats, que a Mataró estan, pràcticament, porta amb porta.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive