Foto: A. C.
Foto: A. C.

Critiquen que l'Ajuntament destini treballadors municipals a retirar llaços grocs dels carrers

Ho van fer dilluns escoltats per agents de la Policia Local, després que durant el cap de setmana apareguessin molts llaços a La Riera i al Parc Central

Mataró va aparèixer el passat cap de setmana ple de llaços grocs a la via pública. Se'n podien veure a la Riera, per exemple, i sobretot al Parc Central, on n'hi havia desenes. Una acció que de ben segur estava vinculada a la manifestació que va tenir lloc diumenge passat a Barcelona per demanar la llibertat dels polítics i representants de l'independentisme actualment en presó preventiva.

Ahir dilluns treballadors de l'Ajuntament de Mataró van retirar els llaços grocs presents als carrers de la ciutat, escoltats per la Policia Local. Quelcom que ha despertat força queixes des de l'àmbit independentista. El president del PDEcat a Mataró, Alfons Canela, va tuitejar que "som gent pacífica" i que retirar llaços grocs "mai ha estat perillós". Des del sindicat Cos Maresme, vinculat a l'esquerra independentista, van lamentar que l'Ajuntament destinés treballadors municipals a arrencar adhesius independentistes i llaços grocs "mentre permet des de fa mesos pintades feixistes per tota la ciutat". Un tuit que ha rebut més de 600 retuits des d'ahir dilluns.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive