Els manifestants davant l'Ajuntament, dissabte passat. Foto: R. G.
Els manifestants davant l'Ajuntament, dissabte passat. Foto: R. G.

Convoquen una nova concentració espanyolista a Mataró pel 16 de novembre

Tindrà lloc davant l'Ajuntament per defensar la unitat d'Espanya, aquest cop sota el lema "no som violents, som mataronins"

Les manifestacions de caràcter polític a Mataró no s'aturen. El proper dia 16 de novembre n'hi haurà una de nova davant l'Ajuntament a favor de la unitat d'Espanya, convocada per la mateixa plataforma ciutadana que ha organitzat les dues anteriors, entre elles la de dissabte passat que va convocar més d'un miler de persones. La convocatòria arriba després que el mateix dissabte integrants de la manifestació ataquessin  un jove mataroní en tornar de la mateixa, quelcom que ha generat una gran onada de rebuig social. El propi ajuntament ha condemnat els fets, titllant-los d'atac "amb tints feixistes".

La convocatòria serà en aquest cas una concentració davant l'Ajuntament. L'objectiu aquest cop anirà més enllà de defensar la unitat d'Espanya davant de la declaració d'independència aprovada pel Parlament Català. Els convocants volen mostrar el seu rebuig a l'agressió de dissabte passat, i han afegit el lema "no som violents, som mataronins". El portaveu de la plataforma ciutadana, Jose Casado, ja va apuntar diumenge passat que condemnaven l'acte violent i que se'n desmarcaven. 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive