Manifestació davant l'Ajuntament a favor de la unitat d'Espanya. Foto: S. Ruiz
Manifestació davant l'Ajuntament a favor de la unitat d'Espanya. Foto: S. Ruiz

Convoquen una manifestació el 2 de juny per convertir Mataró en referent de l'unionisme

Diverses entitats volen que milers de persones surtin al carrer per mostrar que la ciutat és "epicentre de la catalanitat i la hispanitat"

Mataró ha viscut en els darrers mesos diverses manifestacions a favor de la unitat d'Espanya, que han portat milers de persones al carrer. Una iniciativa que l'unionisme vol que es repeteixi. És per això que diverses entitats han convocat per al proper 2 de juny una manifestació que demostri que Mataró és "l'epicentre de la catalanitat i la hispanitat". Les organitzacions Resistencia Mataró, Segadors del Maresme i Plataforma per Tabarnia són les convocants

El lema de la manifetació serà "Tornem a ser la locomotora d'Espanya", i sortirà de la plaça Miquel Biada, a on es farà un homenatge al promotor mataroní del primer tren de la Península Ibèrica. "Biada representa l'esforç de tants ciutadans per crear benestar i riquesa a la societat", afirmen els convocants en un comunicat. Quelcom que contraposen a les "4.000 empreses", afirmen, que han marxat de Catalunya des de la declaració unilateral d'independència. La manifestació volen que sigui una mostra de "milers de persones que volen la convivència i no la imposició del separatisme". 

Segadors del Maresme, una de les entitats promotores de la manifestació, ha actuat en les darreres setmanes com a "brigada de neteja" de llaços grocs i altres elements i símbols independentistes als carrers de diverses ciutats del Maresme. 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive