Manifestació per a la unitat d'Espanya. Foto Joan G.Jané
Manifestació per a la unitat d'Espanya. Foto Joan G.Jané

Concentració davant l'Ajuntament a favor de la unitat d'Espanya i contra la violència

"No som violents, som mataronins" és el lema de la manifestació convocada a les 18h davant l'Ajuntament, per condemnar l'agressió del passat dia 4

Aquest dijous dia 16 s'ha convocat a Mataró una nova concentració a favor de la unitat d'Espanya. Serà a les 18h davant de l'Ajuntament, amb un doble objectiu: a més de defensar una Catalunya dins d'Espanya, els manifestants volen desmarcar-se de l'agressió que es va produir després de la darrera manifestació espanyolista a la ciutat, on diversos assistents van agredir un jove. El lema de la manifestació és "No som violents, som mataronins".

Els convocants són la mateixa plataforma ciutadana que ha organitzat les dues manifestacions anteriors a la ciutat d'aquest mateix signe, que van convocar més d'un miler de persones en ambdós casos. La manifestació d'avui coincideix amb la celebració del Ple muncipal, al Saló de Sessions de l'Ajuntament. 

Concentració sobiranista aplaçada al dissabte

 

Aquest dijous, 16 de novembre de 2017, les entitats sobiranistes han promogut concentracions davant dels ajuntaments en protesta perquè es compleix un mes que els president de l’ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, van ingressar a presó. A Mataró, però, les organitzacions locals han decidit modificar la convocatòria per evitar coincidir amb la concentració per la unitat de l’estat espanyol convocada per aquest dijous davant l’Ajuntament de Mataró. Així doncs, la concentració per l’alliberament dels presos polítics se celebrarà a Mataró aquest dissabte 18 de novembre a les 19 hores.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive