Col·lapse a la C-60. Foto: ACN
Col·lapse a la C-60. Foto: ACN

Col·lapse a la C-60 per talls a l'alçada del túnel de Parpers a causa de la vaga

També hi ha talls provocats per vaguistes a carreteres del Maresme com la C-32 i l'N-II, i afectacions severes a la línia R1 de Rodalies

Desenes de cotxes aturats estan aturats l'entrada del túnel de Parpers de la C-60, entre Mataró i Granollers, a primera hora del matí de la vaga general del 8 de novembre de 2017. Des d'aproximadament les set del matí s'han produit talls en aquesta via que connecta el Maresme i el Vallès, a l'alçada del túnel, de la mà de vaguistes. 

Des d'aproximadament les set del matí s'han produit talls en aquesta via que connecta el Maresme i el Vallès,

No es tracta de l'única carretera del territori que està patint talls similars. La circulació també ha quedat aturada en diversos punts de l'N-II, per exemple a l'alçada del Mercat de la Flor de Vilassar de Mar, i a l'autopista C-32 que connecta amb Barcelona, tallada al Baix Maresme.

DOFynJNW0AAPeVj

Tall a la C-60. Foto: CUP Mataró

A tot plegat s'hi afegeixen els talls a la circulació de Rodalies, des de les 7 del matí quan un grup de persones ha envaït les vies i ha impedit la circulació de trens. Les afectacions són generals a tota la xarxa de Rodalies del país i també als Ferrocarrils de la Generalitat. 

Els motius de la vaga

La Inersindical-CSC ha convocat una vaga general per aquest 8 de novembre. Les organitzacions sobiranistes s'hi han adherit per exigir la llibertat del presos polítics, els membres del Govern català, empresonats després de la declaració d'independència.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive