Fernández i Rey volen potenciar el casc antic amb la proposta de Can Cruzate
Fernández i Rey volen potenciar el casc antic amb la proposta de Can Cruzate

Salva Fernàndez

CiU vol convertir Can Cruzate en un equipament cultural

També preparen un pla de grans projectes de cara a l'any 2040 per posar a Mataró 'en el mapa'

Quim Fernàndez va proposar dimecres convertir l'illa de Can Cruzate en un "equipament cultural potent" que serveixi com a pol d'atracció pel centre de la ciutat i sigui un complement per al comerç i la restauració del casc antic. El candidat de CiU a l'alcaldia va explicar que això pot ajudar a posar "Mataró en el mapa" i fer créixer els interessos del centre juntament amb altres accions, com reformar la Plaça Gran. Això sí, no va voler precisar quin tipus d'equipament es volia fer ja que això s'ha d'escollir "amb participació d'agents culturals, entitats i la ciutadania", tot i que té clar que hi faria ell.

L'alcaldable de CiU també va explicar que en aquest projecte no contemplen construir habitatges, o en tot cas els mínims possibles, una idea proposada anys enrere per altres partits i que Fernàndez considera "es fa per intentar abaratir les despeses del projecte, pel que primer caldrà saber què volem fer i quant costa". 

La trobada també va servir perquè el partit presentés el projecte Mataró Fòrum que ha de traçar els grans projectes de ciutat d'ara fins el 2040. Entre ells hi ha el de convertir el centre de Mataró en un gran centre comercial a l'aire lliure, i això passa per crear un gran espai que va des del Corte Inglés, amb els seus entorns reformats, fins al casc antic i que la gent "vagi més enllà de la Riera".

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive