Joaquim Fernàndez i Núria Calpe, del grup municipal de CiU, al ple. Foto: R. G.
Joaquim Fernàndez i Núria Calpe, del grup municipal de CiU, al ple. Foto: R. G.

CiU acusa el govern socialista de tenir una mentalitat “provinciana i clientelar”

El grup municipal mostra la seva mà estesa a seguir dialogant amb el PSC per aprovar els pressupostos, però amb condicions

“Hem tornat a una mentalitat provinciana i clientelar, fent pegats per treure una mica de vots de cada lloc sense cap mentalitat de projecte de ciutat”. Frases com aquestes van ser les que es van escoltar per part dels regidors del grup municipal de CiU, en una trobada amb la premsa on van justificar el seu vot negatiu al projecte de pressupostos per al 2019 presentat pel govern municipal del PSC, els seus exsocis a l’Ajuntament de Mataró. CiU va assegurar que segueixen amb la “mà estesa” per parlar amb l’executiu, malgrat que aquest no s’ha posat en contacte de nou amb ells per obrir una porta de diàleg i tot apunta que o bé buscarà nous socis o simplement prorrogarà els pressupostos d’enguany. 

Per als convergents (cap dels actuals regidors serà a la llista de Junts x Mataró al 2019), el projecte de comptes municipals no podia tenir el seu suport perquè hi manquen apostes fermes en promoció de ciutat i la seva activitat econòmica, lluita contra l’atur, l’impuls del casc antic, inversions de ciutat pendents o ara qüestions com el Pla de Mobilitat, entre d’altres. 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive