Un instant de la manifestació. Foto: V. B.
Un instant de la manifestació. Foto: V. B.

Centenars de persones reclamen a Mataró l’alliberament de "tots els presos polítics”

La concentració es va convertir en un clam per la sortida de la presó dels representants polítics i d'entitats sobiranistes que encara segueixen a presó

Centenars de persones es van manifestar dilluns passat dia 4 a les 20h davant de l’Ajuntament de Mataró. Van seguir la convocatòria feta per les entitats sobiranistes a tots els consistoris catalans. Unes concentracions que van servir per protestar per la decisió judicial del Tribunal Suprem de mantenir en presó dos consellers de la Generalitat, Oriol Junqueras i Quim Forn, i els líders d’ANC i Òmnium, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. El mateix tribunal va alliberar els altres sis consellers empresonats preventivament. 

A la manifestació s’hi van poder veure pancartes reclamant l’alliberament dels presos polítics. El president d’Òmnium Mataró-Maresme, Carles Estapé, va llegir un breu manifest que assegurava que “cap tribunal convertirà en delinqüents nostres representants legítims”. El cantautor Genis Mayola va cantar diverses cançons en record dels empresonats. 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive