Image de la manifestació de la vaga general. Foto: R.Gallofré
Image de la manifestació de la vaga general. Foto: R.Gallofré

Centenars de manifestants tallen la C-32 a Mataró per la vaga general

La marxa, que congrega centenars de persones, ha començat a la plaça Granollers i ha pujat la Via Europa fins a l'autopista

Centenars de persones han tallat aquest migdia l'autopista C-32 al seu pas per Mataró. Són els manifestants que participen des de les 12 del migdia a la marxaconvocada a la ciutat amb motiu de la vaga general d'aquest dimecres, dia 8 de novembre. La crida l'ha fet el Comitè de Defensa del Referèndum i la marxa s'ha iniciat a la plaça Granollers, en direcció nord per la Via Europa. Un cop arribats a la plaça de França han baixat fins a l'autopista i n'han tallat el trànsit.

Image de la manifestació de la vaga general. Foto: R.Gallofré

La manifestació està sent força nombrosa, si bé no arriba als nivells de l'anterior vaga del 3 d'octubre, quan es van veure les mobilitzacions més massives que s'han viscut a la ciutat. A la capçalera, portada exclusivament per dones, una pancarta hi resa "Llibertat preses". La Inersindical-CSC ha convocat una vaga general per aquest 8 de novembre. Les organitzacions sobiranistes s'hi han adherit per exigir la llibertat del presos polítics, els membres del Govern català, empresonats després de la declaració d'independència.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive