Quim Fernàndez. Foto: R. G.
Quim Fernàndez. Foto: R. G.

"Cal renovació i no tindria inconvenient en cedir el pas a altres"

El cap del grup municipal de CiU, Quim Fernàndez, analitza el seu futur polític i quin pot ser el candidat del PDeCAT a les municipals de 2019

Quim Fernàndez no sembla especialment disposat a lluitar per ser el candidat del PDeCAT a les eleccions municipals de 2019. "Ens convé renovació en general, i aquí també hi entren les persones. No tindré inconvenient a cedir el pas a altres si el partit m'ho demana" assegura l'actual cap del grup municipal de CiU (manté les sigles a l'Ajuntament) i primer Tinent d'Alcalde. En una entrevista amb Capgros.com, també matisa que "estaré a la seva disposició si em reclama que tingui un paper en algun lloc".

"estaré a la seva disposició si em reclama que tingui un paper en algun lloc", afirma el primer Tinent d'Alcalde

Amb el canvi a la presidència local del PDeCAT, assumida per Alfons Canela, sembla clar que el partit buscarà la renovació. El grup municipal estava més aliniat amb la candidatura que va resultar perdedora, la de Xavi Penela, tot i que Fernàndez assegura que "mentre es va dur a terme la campanya i les votacions el grup es va mantenir totalment al marge".  "Estem en construcció amb molta gent nova. Mataró no n'és cap excepció, un equip jove amb un president local sense experiència prèvia. Hem d'aprofitar aquesta il·lusió, empenta i joventut per treballar plegats", assegura Fernàndez.

Possibles candidats

Respecte al candidat o candidata del 2019, ja s'exploren noms nous, com el del propi Canela o, com va avançar La Vanguardia, el de Míriam Nogueras. Fernàndez apunta que "L'únic que desitjo és que les persones que es vulguin presentar, o vulguem si també fos el meu cas, ens posem a disposició dels associats al PDeCAT, que el candidat que surti sigui producte d'un procés intern de primàries o similar".

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive