Policia durant la manifestació. Foto: R.Gallofré
Policia durant la manifestació. Foto: R.Gallofré

Bote, satisfet amb el polèmic dispositiu policial de dissabte durant les manifestacions

L'alcalde assegura que es va aconseguir "protegir les persones", mentre que els botiguers s'han queixat de les pèrdues que els va suposar

L'alcalde de Mataró, David Bote, aplaudeix el dispositiu policial desplegat dissabte pels Mossos d'Esquadra al centre de Mataró davant la confluència de dues manifestacions de signe oposat. Tot i les crítiques dels botiguers pel fet que es blindés policialment la Riera durant tota la tarda de dissabte i sense previ avís, Bote assegura que es va assolir el principal objectiu, que era "protegir les persones" davant possibles incidents. L'alcalde "comprèn" la queixa i la "preocupació" de la Unió de Botiguers, però recorda que els detalls tècnics del dispositiu són responsabilitat de la policia i assegura que ni ell mateix coneixia amb antelació la magnitud del desplegament.

D'altra banda, Bote ha anunciat que l'Ajuntament es personarà contra els autors de la pintada a l'estàtua de Miquel Biada, un cop la policia pugui identificar els autors. L'estàtua era el punt d'inici de la marxa unionista pels carrers de Mataró i va aparèixer pintada totalment de groc la matinada de dissabte.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive