David Bote, alcalde de Mataró, en una imatge d'arxiu. Foto: R.Gallofré
David Bote, alcalde de Mataró, en una imatge d'arxiu. Foto: R.Gallofré

Bote reclama a Torra tot el que la Generalitat té pendent de fer a Mataró

L’alcalde recorda al President de la Generalitat qüestions com el finançament de l’Hospital, l’institut Cinc Sènies o l’ampliació de Mataró Parc

L’alcalde de Mataró, David Bote, ha enviat una carta plena de reclamacions pendents al nou president de la Generalitat, Joaquim Torra. A l’escrit, més enllà de felicitar-lo pel seu nomenament, li recorda totes les qüestions que la Generalitat té pendents de realitzar a la capital del Maresme. I la llista és ben llarga.

Bote comença recordant el dèficit d’habitatge públic que pateix Mataró i reclama a Torra que posi en marxa noves línies de subvenció tant per a la rehabilitació de pisos com per a la millora d’espais públics. “Cal pal·liar les greus dificultats de l’accés a l’habitatge d’una part important de la ciutadania”. L’alcalde recorda al nou president de la Generalitat que el Consorci Sanitari del Maresme, gestor de l’Hospital, segueix patint infrafinançament. També li apunta que a Mataró hi ha dos projectes sanitaris pendents: el projecte del nou CAP de Cirera Molins o la posada en marxa d’un centre d’atenció d’urgències de primària.

Entre les seves peticions, li proposa "abordar conjuntament" l'ampliació del Mataró Parc

En l’àmbit educatiu, Bote apunta que “continuem sense saber res del centre de formació professional integral que s’havia de fer prop del TecnoCampus”. També exigeix que es concreti el calendari de construcció del nou edifici de l’institut Cinc Sènies, avui amb mòduls, o del nou edifici de l’escola Coromines. A la carta Bote també apunta la necessitat “d’abordar de manera conjunta” l’ampliació del Mataró Parc, quelcom que la Generalitat i l’Ajuntament han de realitzar de la mà a causa de la complexitat urbanística i legal del projecte.

Altres qüestions que li reclama són l’ampliació de les dotacions de Mossos d’Esquadra al territori perquè puguin assumir plenament les competències en seguretat ciutadana i policia judicial, alliberant la Policia Local per a altres tasques de més proximitat, o l’ampliació dels Jutjats. Davant de tot això, li proposa una reunió on abordar tots aquests temes

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive