Bote, després de la Junta Local de Seguretat. Foto: ACN
Bote, després de la Junta Local de Seguretat. Foto: ACN

Capgros.com / ACN

Bote crida a la "convivència" de cara al xoc de manifestacions d'aquest dissabte

Davant del temor a possibles incidents, l'alcalde de Mataró ha demanat l'exercici "cívic" del dret de manifestació i de llibertat d'expressió

L'alcalde de Mataró, David Bote, ha fet una crida aquest dijous a la "convivència" i a l'exercici "cívic" del dret de manifestació i de llibertat d'expressió durant una Junta de Portaveus extraordinària. Bote l'ha convocat per informar els grups municipals sobre el dispositiu de seguretat previst per a dissabte, quan poden coincidir a la localitat dues manifestacions de signe contrari. Una de les mobilitzacions porta per lema 'Tornem a ser la locomotora d'Espanya'. L'altra és una concentració contra el feixisme, el racisme i la xenofòbia. Des de l'Ajuntament s'explica que la primera disposa de l'autorització corresponent del Departament d'Interior de la Generalitat, mentre que "de moment no consta" la de la segona.

Així, Bote reitera la crida que va fer la setmana passada a la convivència i a l'exercici "cívic i tolerant" del dret de manifestació i de llibertat d'expressió. I defensa que s'ha de garantir el dret de la ciutadania a manifestar-se "públicament i pacíficament" pels carrers i espais públics d'acord amb els marcs normatius establerts.

Des de l'Ajuntament s'indica que Mataró és una ciutat "plural, cívica i acollidora". I per això l'alcalde ha demanat que es respectin les activitats ciutadanes que tenen lloc aquell dia a la ciutat, amb atenció especial a la Mostra d'Entitats.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive