Bote, acompanyat de la regidora Núria Moreno. Foto: R. G.
Bote, acompanyat de la regidora Núria Moreno. Foto: R. G.

Bote condemna "l'ús innecessari i injustificat de la força contra una mobilització pacífica"

L'alcalde de Mataró, del PSC i contrari al referèndum d'aquest 1-O, demana el "cessament immediat" de l'ús de la força contra els votants

L'alcalde de Mataró, el socialista David Bote, ha comparegut aquest diumenge al migdia per "condemnar l'ús innecessari i injustificat de la força contra una mobiiltzació pacífica". Bote ho ha afirmat en referència a les càrregues policials que s'han viscut durant tot el diumenge al matí a diferents col·legis electorals catalans (a Mataró no ha passat encara), durant les votacions del Referèndum de l'autodeterminació de Catalunya.

"Com a alcalde, demòcrata i ciutadà, no em puc quedar callat", ha afirmat l'alcalde

"Demano el cessament immediat de l'ús de la força" ha afegit Bote, al costat de la regidora de Via Pública, Núria Moreno. L'alcalde de Mataró, contrari al Referèndum d'aquest diumenge, ha reclamat que "no fem la trencadissa més gran". "Com a alcalde, demòcrata i ciutadà, no em puc quedar callat", ha dit.

A la capital del Maresme, al contrari que a altres llocs de Catalunya, la jornada està transcorrent sense cap incident destacable, segons ha detallat Moreno. Ni la Guardia Civil ni la Policia Nacional ha fet acte de presència fins ara a cap col·legi electoral mataroní, on s'estan produint llargues cues i problemes tècnics però on no s'ha registrat cap incidència ni problema de seguretat. 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive