Guillen, Bote i Teodoro.
Guillen, Bote i Teodoro.

Bote assumeix la presidència del TecnoCampus

L'alcalde substitueix així Dolors Guillén (CiU) que va renunciar al càrrec com a conseqüència del trencament del pacte de govern sociovergent

L’alcalde, David Bote (PSC), ha assumit la presidència del Patronat de la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme. Dolors Guillén (CiU) va presentar la renúncia al càrrec el passat dilluns 6 de novembre. Guillén exercia la presidència de la Fundació des de desembre de 2015 per delegació de l’alcalde i la seva dimissió s’emmarca en la renúncia a les competències delegades de Govern que el 5 d’octubre va presentar el grup municipal de CiU, trencant l’acord signat amb el PSC per al mandat 2015-2019.

Les instal·lacions del TecnoCampus. Foto: R. G.

Els regidors del grup municipal de CiU Mataró / PDeCat Quim Fernàndez, Núria Calpe i Dolors Guillén, van presentar a princpis de mes la seva renúncia del càrrec de president de l’EPE Mataró Audiovisual, presidenta de Pumsa i presidenta de la Fundació TecnoCampus, respectivament. Els regidors del grup van fer pública la seva renuncia a les seves competències delegades el passat 5 d’octubre després d’anunciar el trencament del pacte de govern. En aquell moment no van presentar la renúncia a d’altres responsabilitats al capdavant de les empreses i fundacions municipals, ja que en aquests casos ha de ser el Ple Municipal o la Junta General de l’empresa qui aprovi el cessament i nomeni el nou president.

Des de PDeCAT es va lamentar la setmana passada que, passat un mes, "l’actual govern socialista no ha estat capaç de trobar els consensos suficients per portar a aprovació d’aquests òrgans els expedients corresponents". 

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive